Landcommanderij Alden Biesen
Contact Organiser View all events

Verhalen in het Park

October 9, 2021 Saturday,14:00    -    21:00
Kasteelstraat 6, 3740 Bilzen Get Directions
  • Namiddagprogramma – Familienamiddag

Hou je ervan om samen met je kroost een verrassende voorstelling te beleven? Kom dan zeker langs in Alden Biesen op zaterdagnamiddag 9 oktober. Je kan er genieten van leuke vertellers en toffe muzikanten! ‘Worteletten met Boomkool’ vertelt het verhaal van 3 verdwaalde mensen met elk hun eigen verhaal of is er dan toch iets wat hen bindt? Vertellers Evi Rosiers, Tom Van Outryve en Meneer Zee samen met muzikanten Stijn Wastyn, Jannes De Schrijver en Kim Mees bezorgen je met hun plezierige samenspel een onvergetelijke namiddag liefst op het malse gras van het Engels park van de Landcommanderij. Vergeet je picknickdekentje niet mee te nemen!

  • Avondprogramma – volwassenen (16+)

’s Avonds pakt Verhalen in het Park uit met ‘Verhalen die geen daglicht verdragen’ voor volwassenen (16+). Bij valavond, wanneer dag en nacht even raken, wandel je in groepjes door een feeëriek verlicht Engels park en hou je halt op enkele fraai gekozen plekjes voor een mysterieus, beklijvend of misschien wel pikant verhaal. De verhalen en stemmen van Lieve De Meyer, Evi Rosiers, Tom Van Outryve, Tom Van Mieghem, Katty Wtterwulghe en Meneer Zee kleuren de avond. Een aantal van hen ontmoet je op je pad maar wie je ziet of wat je hoort…het zal altijd goed zijn.

Om deze bijzondere avond af te sluiten, geniet je samen van een verrassend einde op onze Erekoer. Trakteer jezelf op een mooie avond en kom gezellig luisteren!

NB. Bij slechte weersomstandigheden kiezen we voor een indoor verhalenparcours.